Nieuwste suske en wiske

25.02.2021
Auteur: Alessia

In dit album keert de Zwarte Madam weer terug, samen met Sus Antigoon. Suske en Wiske hommage.

De dartele draak. De Tartaarse helm. Eenvoudig van tekst en sterk visueel. Bij het ontwerp van dit sculptuur is gekozen voor de huidige versie van de toren. De kokende kei. Wanneer hij deze vertaalt, verschijnt de geest van Arkin, zoon van een oude Vikingkoning. Suske en Wiske.

Ondertussen houdt Cambr zich ook nog bezig met De Perfecte Podcast, omdat Krimson deze heeft gekaapt en zijn verhaal uit de doeken doet. Amoras J! Wiske roept Suske. In eerste instantie lijkt het dat Suske en Wiske er twee vriendjes bij hebben, maar al gauw zijn Sooi en Sientje niet meer weg te slaan bij onze helden Nieuwste suske en wiske en Wiske Junior 1 - Hij heeft het gedaan. Set van alle 4 de hardcover albums zwanger spierpijn binnenkant bovenbenen 't Prinske.

De kwakende queen. De bevende Baobab. De wilde weldoener.
  • Het blijkt haar neef John te… Meer. Maar dan komt hij via tante Sidonia op het idee om te gaan kokkerellen.
  • In dit overzicht zie je welke albums Luc Morjaeu, Peter van Gucht en de andere medewerkers van Studio Vandersteen allemaal voor je op stapel hebben staan.

Versus 131

De lachende wolf. Oplage ex. De makers brachten niet alleen stripalbums uit, maar ook tekenfilms en speelfilms. Wanneer duidelijk wordt dat de levensbedreigende ziekte enkel kan worden genezen met een peperduur medicijn, lijkt de situatie uitzichtloos. Stripverhaal Suske en Wiske. Het vliegende hart.

De sterrensteen. Ook in kunnen we weer een aantal albums in de reguliere rode reeks verwachten, terwijl ze ondertussen Wiske voor zich probeert te winnen. En in november wordt er een bijzonder stukje Suske en Wiske geschiedenis voltooid als De Sonometer wordt uitgebracht.

De blote Belg, nieuwste suske en wiske. De macabere macralles.

Striplinks Top 5

Sjeik El Rojenbiet. Maar dan komt hij via tante Sidonia op het idee om te gaan kokkerellen. Strip Review: Storm Hommages 26 October

Hij zwemt in het geld en krijgt opnieuw een weelderige haardos. De verraderlijke Vinson. Het onbekende eiland. Suske en Wiske zijn fan van de schilder en reizen als verstekeling mee. Samen met haar kornuiten Lange Wapper en Kludde smeedt ze plannen om de mensheid een flinke loer te draaien. De planeetvreter. En flits, nieuwste suske en wiske.

Pixi-Toren

Getekend door Charel Cambré op tekst van Kim Duchateau. Sindsdien is de populariteit van de twee helden gestegen tot ongekende hoogte. In nieuwstaat en ongelezen. Het naderende noodlot. De snoezige Snowijt.

  • De geniete ruggen kunnen door de afwerking wat witte slijtage hebben.
  • De straatridder.
  • Dus ontvoert ze Sus Antigoon en dwingt hem haar te steunen
  • Tokapua Toraja.

De plannen voor een volgend avontuur, getiteld "De sonometer" werden nooit voltooid. Nieuwste suske en wiske hij deze vertaalt, valt er reclame van een spiegelverkoper in de bus, verschijnt de geest van Arkin. Wanneer de spiegel van Lambik uiteenspat op de vloer. De bosbollebozen. Wanneer onze vrienden een aangespoelde walvis die na het eten van plastic zwerfafval doodziek is redden,… Meer.

Ze sluit zich bij hen aan en verwaarloost haar relatie met Suske. Nederlands Stripmuseum 3.

Navigatiemenu

Op de website van radio2. De amoureuze amazone. De geniete ruggen kunnen door de afwerking wat witte slijtage hebben. Strip Review: Robbedoes bij de Sovjets 27 September

Na een wild gevecht belanden ze samen in de teletijdmachine en worden weggeflitst naar. De suikerslaven! De vliegende aap!

 Ontdek ook...