Zilveren kruis nieuwe zorgpas aanvragen

25.02.2021
Auteur: Samia

Heb je geen EHIC achterop de zorgpas, dan kun je deze online aanvragen. Stuur deze dan naar ons toe.

Uw zorgverlener kan ook vragen om uw legitimatiebewijs zoals uw paspoort of rijbewijs. Neem contact op met  Eurocross  om het zeker te weten. Of in sommige gevallen in de app van de zorgverzekeraar. Gebeurt er iets vervelends? Maak een foto van uw zorgpas met uw mobiele telefoon.

Eigen bijdrage betaalt u volgens de wetgeving van het land waar u de zorg krijgt. Wat is de zorgpas met EHIC. Veelgestelde vragen. Waarom EHIC. En bij welke zorgverzekeraar je de pas zelf moet aanvragen via ehic.

Met de EHIC krijgt u bij tijdelijk verblijf in het buitenland  medische zorg als dit nodig is.
  • Sommige verzekeraars bieden een app aan met daarin alle belangrijke nummers.
  • Hoe zit het met mijn eigen bijdrage en de EHIC? Speciaal voor u.

Sorry, toegang is geweigerd

Zorgpas aanvragen. Wat krijgt u niet betaald met de EHIC? Stuur deze naar ons toe. Veelgestelde vragen. Een zorgpas kan hierbij handig zijn.

  • Pro Life Service en contact Zorgpas. Neem contact op met  Eurocross  om het zeker te weten.
  • U krijgt de zorgpas binnen 10 werkdagen gratis thuisgestuurd. Neem dan een kopie mee van uw polis.

Dat hangt van uw zorgpas af. Heeft u voor het land waar u naartoe gaat een zorgpas nodig. Hier staat ook hoelang opgezette klier lies herpes pas geldig is. Steeds meer zorgverzekeraars combineren de zorgpas tegenwoordig met de EHIC-pas. Eigen bijdrage zilveren kruis nieuwe zorgpas aanvragen u volgens de wetgeving van het land waar u de zorg krijgt. Stap je over naar een andere zorgverzekeraar, dan geldt de EHIC die je bij de oude verzekeraar had niet meer.

Pro Life Service en contact Zorgpas. De zorgverlener kan ook hiermee opzoeken hoe u verzekerd bent.

Polisnummer – relatienummer per verzekeraar op de zorgpas:

Hoelang is EHIC geldig? Wordt mijn zorgpas automatisch vernieuwd? De EHIC is persoonsgebonden.

De EHIC is persoonsgebonden. Dan ontvang je van sommige automatisch een nieuwe. Als dat nodig is. Gebeurt er iets vervelends. Of heeft u deze niet ontvangen!

Gaat u naar het buitenland?

Heeft u nog een oude pas zonder EHIC? Zorgpas Gaat u naar uw zorgverlener? De zorgverlener kan ook hiermee opzoeken hoe u verzekerd bent. Deze is persoonsgebonden, gratis en geldig in alle landen binnen de EEG.

U krijgt gewoon de zorg die u nodig heeft, zilveren kruis nieuwe zorgpas aanvragen. De EHIC dekt geen medische kosten als u of medeverzekerden speciaal naar het buitenland reizen om daar een medische behandeling te krijgen!

Ga je met het gezin naar het buitenland, controleer dan of elk gezinslid over de EHIC beschikt. Sommige verzekeraars bieden een app aan met daarin alle belangrijke nummers. Veelgestelde vragen. Heeft u voor het land waar u naartoe gaat een zorgpas nodig. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

European Health Insurance Card

Neem contact op met  Eurocross  om het zeker te weten. Jouw zorgverzekeraar bepaalt vervolgens wel nog welke kosten er worden vergoed. Dan wil hij graag weten hoe u verzekerd bent en vraagt om uw polisnummer, ook wel relatienummer.

Steeds meer zorgverzekeraars combineren de zorgpas tegenwoordig met de EHIC-pas. De EHIC vindt u op de achterkant van uw zorgpas. Ik heb een zorgpas van iemand anders gevonden.

 Ontdek ook...