Breuken procenten kommagetallen en verhoudingen werkblad

28.02.2021
Auteur: Lorraine

Later opnieuw tonen Ik ga akkoord met cookies. Hier kunnen de leerlingen hun rekenvaardigheden testen en ze vervolgens zelf controleren, want elke keten moet kunnen sluiten!

Digitaal oefenen Y. Oppervlakte en omtrek. Meten oefenen Y. Rekenen leer je door veel te oefenen. Dat is ook zo, alleen nu gaat alles in drietallen. Deelsommen werkblad printen Y.

Klik hier om de breukencirkels te downloaden. History Escape! Vermenigvuldigen uitleg video Y. Oefenen voor cito Y. En oefenen hoeft niet saai te zijn.

Mandala - instructievideo. Cijferend rekenen - delen Y. Hoeveel tijd zit er tussen?

Oefenen Cito Verhoudingen Y. Werkblad maken 5 Y. Leerlingen kunnen hun kennis over de voorrangsregels testen! Let ook op dat ze de hoekpunten van de tekeningen op de goede plaats in het vergrote figuur zetten.

Werkblad maken - Breuken op de getallenlijn Y. Verschillende soorten sommen op tempo Y. Tafels en deeltafels flitsen Y.

  • Deelsommen staartdeling. Grafieken Y.
  • Terug naar mobiele versie. Klik hier om de memorykaarjes te downloaden.

Deelsommen oefenen Y! Breuken kunnen eenvoudig worden omgezet in decimale getallen. Werkblad maken 3 Y. Rekentabel voor breuken -  Vul de tabel in. Je kunt ze er echter ook heel goed mee helpen. Werkblad Romeinse cijfers 2 Y.

Reacties van klanten

Digitaal oefenen Y. Het vereenvoudigen van breuken -  Oefen het vereenvoudigen van breuken. Breuken weergeven en benoemen -  Op dit werkblad moeten de kinderen breuken weergeven en de aangegeven breukdelen benoemen.

Nieuwbrief abonnement? Schaal rekenen? Invullen verhoudingstabel 2 Y. Klokkijken analoog. Dat moet makkelijker kunnen. Aan het eind van het blok konden de kinderen haarfijn uitleggen wat deze met elkaar te maken hebben.

Oefenen Cito vragen Y. Verhoudingstabel oefenen Y. Breuken geometrisch weergeven -  Herken de breuken met behulp van geometrische vormen. Kleuren met nummers Y.

Maar ook bij het aanbieden van procenten in de groepen 7 en 8 kunnen ze handig van pas komen! Tafels en deeltafels flitsen Y. Juf Lieke Bezoekers totaal:. Zijn ze verschillend, procenten en verhoudingen. Invullen verhoudingstabel Y. Werkblad raad de procenten Y. In de afgelopen weken ben ik met de leerlingen van mijn groep 8 een heel blok intensief bezig geweest met de herhaling van het rekenonderdeel breuken, dan is de volgende breuken procenten kommagetallen en verhoudingen werkblad de beurt.

Zoek kopje procenten en maak de werkbladen Y. Klokkijken digitaal. Zoeken op onderwerp Nieuw! Welke digitale klok hoort bij analoge klok Y.

Wat zijn procenten. Omzetten breuk naar kommagetal en procenten Y. U vindt ons ook bij?

 Ontdek ook...