Gedichten troost bij overlijden kind

10.09.2020
Auteur: Birsen

Vul hieronder uw e-mailadres in en volg de instructies in uw mail. Dit kan online met Ideal:    5 euro   10 euro   15 euro   25 euro   of maak de donatie direct over op banknr. Huil maar even

Nieuws waar ik even stil van werd Voor iedereen die hun kindje, of iemand anders, mist in hun leven, veel sterkte met de jaarwisseling. Geschreven door Cieremans, Hans. Van de week kwam het nieuws voorbij dat er al stilgeboren kinderen geregistreerd zijn in het BRP. Verstuur Terug naar inloggen.

Lieve jongen. Gedichtje voor zusjes met een broertje of zusje in de hemel die over ze waakt. Gestorven kind. Geschreven door Noort, Dick van! Heel even. Zoek in duizenden gedichten.

Levende jaren. Geschreven door Siebel, Nico.
  • Algemene Voorwaarden Herroepingsvoorwaarden en formulier Leverings- en betalingsvoorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Sitemap Alle gedichten, teksten en afbeeldingen op de website zijn eigendom van Bundeltje Gemis, graag bronvermelding bij delen.
  • Je bent gered.

Verlies van een kind

Ontluikende roos. Overlijdensgedichten Kind Gedichten ter afscheid van of ter nagedachtenis aan een overleden kind of baby samengevoegd in één aparte rubriek. Er is niets dat voorgoed verdwijnt. Lieve woorden en zinnen vervat in gedichten kunnen soms tot troost zijn voor U of de nabestaanden. Gedichtje over oneindige liefde, ook als er afscheid is genomen.

Slaap engeltje zacht. Herinneren is een vorm van ontmoeten…. Geschreven door Kock, Marianne. Bij de dood van een kind! De toekomst die je zo voor ogen had, maar in duizenden stukjes zag breken op het moment dat je je kindje verloor? Open zelf een Memori.

Gedichten bij overlijden kind

Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. Geschreven door Roode-Blankestijn, Jannie. Klik hier om te zien hoe u dit doet als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen , deze melding verdwijnt dan. Geschreven door Kock, Marianne.

Afscheid van een kind. Bol com De avond is ongemak. In Jou. De dagen lengen en zijn zwanger van het licht. Elke laatste zondag van augustus is het Bereaved Fathers-day.

Gedichtjes sterrenkind(eren)

Geschreven door Beijersbergen-Groot, Diny. Zo klein. De moeder van een doodziek kind.

De gedichtjes op deze pagina staan niet in het Bundeltje Gemis. Geschreven door Willems, Bert. Ik las een verhaal over een oudere dame die haar kindje natuurlijk nog steeds mist, maar vroeger niet zoveel kon met haar gevoel.

Filter op titel. Voor Ellen? Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Geschreven door Debruyne, Rebecca, gedichten troost bij overlijden kind. Verloren kind.

Groot is het Gemis, Groter is de Liefde. Geschreven door Leus, Rik. Zonder het kleine wonder.

Klein kindje? Als een kaars. Hemels vergezicht.

 Ontdek ook...