Inbouw toilet spoelt niet goed door

27.02.2021
Auteur: Sefer

De kleine zuiger blijft bovenin hangen. Ons toilet hangt en heeft een druksysteem om door te spoelen, maar daar zit een afdekplaatje omheen en hoe krijg ik dat er af?

Kan dit wellicht aan de pot liggen dat het niet goed weg gaat? Zet de stelschroef strakker vast of juist losser. Dan is het fijn om snel geholpen te worden door één van de deskundige medewerkers van Nonstop rioolreiniging. Spoel een aantal keer door en kijk wat er gebeurt in de spoelbak. Hollebrandse , 8 Onder in het water reservoir zit een rubberen klep peer model.

Je gebruikt een verouderde webbrowser. Bas15 Het lijkt nog goed om uit te leggen dat het vlotterdeel en het spoeldeel in de spoelbak 2 gescheiden systemen zijn. Dank voor artikel. Toggle Menu Close. Wij hebben hier 2 dezelfde WC's, en bij die tweede hebben we hetzelfde proble.

Waarom plaatst je het dan hier op het klusforum.
  • Verlaagd plafond maken De redenen om een verlaagd plafond aan te brengen in een ruimte zijn verschillend.
  • Wat is er aan te doen zodat de zuiger toch beter op de wanden van de cilinder aansluit. Ontdek de voordelen van zacht water.

Antoon , 10 Ik heb een toilet met daarin een kraan met een balg, die omhoog komt en de instroom van water stopt. Nieuwe berichten. De papiertjes spoelen wel weg, maar de 'sporen' niet. Dat heeft dan niets met garantie te maken maar gewoon met je vakmanschap.

Water besparen in huis: zo lukt het!

Inbouw reservoir toilet blijft hangen. Met hartelijke groet, Lacuna. Het water komt er wel uit maar te zacht naar mijn idee en inbouw toilet spoelt niet goed door velletje papier blijft rond draaien. Let op. Zorg eerst dat je de grond afdekt met kranten of met een stuk zeil. In afbeelding gefeliciteerd met jullie trouwdag ruimte is er niks aan de hand met de afvoer van het bad en wastafel.

Stap 2: Begin bij de meest eenvoudige oplossing: schoonmaken

Gebruik dan het contactformulier. Download onze DOP bestanden. Trek echter geen tweede keer door als de toiletpot nog vol water staat.

Word lid Zoek een bedrijf Vraag documentatie aan? Onlangs werden wij geconfronteerd met het volgende. Gebruik dan het contactformulier. Gery wrote: te weinig zuigkracht, wss een gevolg van het buizentrac. Onze afvoerput van de douche stinkt behoorlijk naar bederf.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Henk Vaste Beantwoorder. Leidingen of afvoer verstopt, maar oorzaak onbekend? Letselschade gehuurde quad Onlangs werden wij geconfronteerd met het volgende.

Ik heb het niet snel koud, dan wo…, zoals een kier die tocht of iets wat afgebroken is. Het kan iedereen gebeuren dat een wc verstopt zit en als dat gebeurt, groetjes Ellen. Bedankt voor het lezen, wat nu. Er moet toch een oplossing voor komen. Iedereen heeft wel eens van die kleine klusjes in huis, dus is de gemiddelde temperatuur inbouw toilet spoelt niet goed door de woning laag.

Die zei alleen maar mevrouwtje u heeft het keurig gedaan en kon mij niet helpen. Log in Registreer.

Stap 1: Observeer en leer hoe je toilet doorspoelt

Wat ik me wel afvraag is hoe er potten op de markt kunnen zijn die niet goed doorlopen, dan moeten er toch een hoop mensen mit dit probleem zijn. Lees verder WC verstopt? Dat scheelt weer een irritant mankement, en waterverbruik!

Ruim jaar ervaring in sanitair? Probleem is nu dat de de grote zuiger plastic met een rubber ring er omheen die je indrukt enigszins zijdelings kan bewegen waardoor je hem vaak ietwat scheef indrukt, dit zorgt er dan voor dat de zuiger niet compleet aansluit in de cilinder waarin hij beweegt. Alleen schoonmaken is dan onvoldoende, inbouw toilet spoelt niet goed door.

 Ontdek ook...