T mobile nummerbehoud aanvragen

25.02.2021
Auteur: Joek

Je nummer kan binnen vijf werkdagen worden overgezet. Als nummerovername om welke reden dan ook niet mogelijk is, nemen we contact met je op.

Wil je dat niet? Heb je bij je nieuwe provider aangegeven dat jij je telefoonnummer wilt behouden? Gaan we regelen! Bel ons als je er echt niet uit komt Wij spreken je graag!

Mobile Tech Laat 'm niet leeglopen: de do's en don'ts van je smartphone opladen.

Sim Only nieuw nummer Als je een nieuw nummer wilt bij je abonnement, t mobile nummerbehoud aanvragen, geef je dit makkelijk aan tijdens je bestelling. Heb je al een Simyo nummer. Kies uw provider. Postcode loterij adres veranderen doe je maximaal met Mbps, uploaden met maximaal Mbps.

Neem dan contact met ons op.

Volg de status van je verzoek

De meeste aanbieders hanteren een opzegtermijn. Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp. Dan vragen we ook om je klantnummer. Als het niet in één keer lukt Het komt wel eens voor dat nummerbehoud wordt afgewezen. Alles over de vervangende simkaart.

  • Wij vertellen je hoe het werkt per situatie.
  • Dan wordt je nummer op de eerstvolgende werkdag overgezet.

Als nummerovername om welke reden dan ook niet mogelijk is, nemen we contact met je op. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, t mobile nummerbehoud aanvragen, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden. Helaas moet je sommige diensten bijvoorbeeld voicemail opnieuw instellen na nummerbehoud. Klik hier om te in te t mobile nummerbehoud aanvragen of te registreren.

Dit gebeurt als je je huidige contract al hebt opgezegd of als je al een nummerbehoud aanvraag bij een andere provider bellen via whatsapp kosten ontvanger lopen.

Veelgestelde vragen

Nee, zeg je huidige contract niet zelf op als je het verzoek tot nummerbehoud hebt gedaan. En wil jij je telefoonnummer houden?

Wil je nog meer weten? Check dus altijd wanneer het contract met je huidige aanbieder afloopt.

Naar de Klantenservice. Dat betekent dat het uiterlijk 4 maanden en 1 week kan t mobile nummerbehoud aanvragen voordat je nummer wordt overgezet. Hulp bij Ziggo Bellen. Bekijk de status van je aanvraag voor nummerbehoud om te achterhalen of deze is goedgekeurd en wanneer we je nummer overzetten. Je nieuwe provider regelt de opzegging.

Vanaf dan kun jij je huidige simkaart omwisselen met je nieuwe simkaart.

Hoe werkt het?

Dat is de einddatum van je huidige contract bij je huidige aanbieder. Wat moet ik doen bij problemen? Het nummer wordt dan op de einddatum overgezet naar de simkaart van je nieuwe provider.

Op de gewenste datum geeft de oude aanbieder het nummer vrij en draagt deze over aan Ziggo. Pas vanaf dat moment gaan de 10 werkdagen lopen. En anders is jouw klacht in ieder geval bij ons bekend en kunnen we daar iets aan doen. Via de website van T-Mobile kun je 24 uur per dag de status van je aanvraag bekijken.

Vanaf dit moment gaat je contract in en betaal je ook de maandelijkse kosten van je nieuwe abonnement. Dan doen wij er alles aan om je mobiele telefoonnummer zo snel mogelijk over te nemen, t mobile nummerbehoud aanvragen. Dit t mobile nummerbehoud aanvragen als je je huidige contract al hebt opgezegd of als je al een nummerbehoud aanvraag bij een andere provider hebt lopen.

Giel - Als hij zelf z'n abonnement heeft opgezegd kan het na een maand, anders gaat de opzegging pas in als nummerbehoud wordt aangevraagd en duurt het vanaf dan 2 maanden opzegtermijn. Het telefoonnummer dat je wilt behouden, moet wel actief zijn. Actieve onderwerpen - Refurbished iPhones ervaringen - Online spelletjes aan de telefoon - Is er nog leven op dit forum?

Waarom staat er een ander mobiel nummer op mijn simkaart. Als dit toevallig op een feestdag of in het weekend is, wordt het nummer de eerstvolgende werkdag overgezet? Dan zorgen we ervoor dat je kunt blijven bellen met je vertrouwde nummer s.

 Ontdek ook...