Eenvoudige trui breien

29.10.2020
Auteur: Aartje

Normaal gesproken zou je voor dit soort ontwerpen van kleur moeten veranderen en de jacquardsteek beheersen. Noorse trui en muts breien Ga een mooie Noorse trui en muts breien. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Probeer het nog eens. Deze week vakantie dus meteen beginnen. Voor deze trui heb je Drops Nepal nodig. Het grootste zelfmaakmode maandblad van Nederland, brengt mode en stylingtips voor alle vrouwen die met behulp van patronen aan hun kledingstijl een persoonlijke touch willen geven. Alleen maar recht breien en ook nog eens met superdikke wol, dus erg simpel.

Ok Lees meer. Voor dit patroon heb je Drops Air of Drops [ Reacties Zitten zeker leuke dingen bijtijdschriften en patronen. Geschikt voor beginnende breisters.

Je hebt Drops Nepal garen nodig.

Skip links

Ga een mooie Noorse trui en muts breien. Dit coole capuchonmodel zal vast in de smaak vallen bij je dochter of kleindochter. Ja ik laat me graag inspireren en wil twee keer per maand de Knipmode-nieuwsbrief ontvangen, met creatieve en praktische informatie over patronen, stoffen, naaitechnieken, trends en leuke handigheidjes. Noorse trui en muts breien Ga een mooie Noorse trui en muts breien.

Lees hier snel verder. Daarom is het leuk om jezelf een trui te breien of om het voor een ander te doen en hen die leuke herinneringen te geven. Een gratis breipatroon waarmee je een Noorse meisjestrui breien kan.

  • Read More Geschikt voor [
  • Verder zijn de truien vrijwel identiek qua technieken.

Dat voelt heel fijn aan. Geschikt voor [ Draag je eigen gemaakte trui deze winter met trots. Damesvest met ajourpatroon breien. Deze babyslaapzak houdt je baby in de wandelwagen lekker warm.

Related Posts

Lisa Heleen 6 oktober at - Reply. Kan Trui Fiora Van Knipmode November 13 breien en haken voor beginners en gevorderden niet openen. Alle werkbeschrijvingen vind je hieronder! Als je het leuk vindt om granny squares te haken, dan is deze trui echt iets voor jou!

In zal dit eenvoudige trui breien opslaan. Bedankt voor het aanmelden. De pakketten van We Are Knitters brachten mij op het idee om te beginnen met breien. En dan graag in grijs? Een eenvoudig model en daardoor altijd goed. Deze sjaal is behoorlijk lang ruim 2 meter.

Header-right

Net als mama! Voor nog geen tientje kon ik zo een sjaal in elkaar zetten en lekker oefenen. Een eenvoudig model en daardoor altijd goed. Deze sjaal is multifunctioneel. Automated page speed optimizations for fast site performance.

Met name kreeg ik ook de vraag of het met een breipakket van We Are Knitters mogelijk is om als beginner een trui te breien. Behalve eenvoudige trui breien boord is alles alleen maar recht breien. Kersttrui breien met Noors motief Ga een leuke kersttrui breien met Noors motief.

Als je meer van het haken bent, dan is deze trui gemaakt met Azteca Degrad iets voor jou. De patronen zijn voor verschillende maten en voor verschillende niveaus. Voor dit gratis breipatroon heb je het garen Drops Karisma nodig. Natuurlijk kun je aardbeien plukken noord holland ook gebruiken als woon-accessoire om er dingen in te bewaren, eenvoudige trui breien.

Handgemaakte truien voor beginners

Geschikt voor elke gelegenheid! Brei deze korte trui met slechts 4 bollen. Een echte trend dit seizoen.

Het breien van de 4 vlakken is voor een beginner dan ook goed te doen. Met de eenvoudige trui breien is het gelukt en kon ik de steken oppakken en de halsboord breien! Ik moest de uitleg even een aantal keer lezen en weer een video kijken, maar toen ik het eenmaal door had. Deze jurk is een smal model met opkrullend randje, eenvoudige trui breien.

 Ontdek ook...