Gefeliciteerd kleindochter verjaardag

23.02.2021
Auteur: Yessica

Bij smartphoto dragen we verjaardagen zeer hoog in het vaandel. Jij, zo midden in het leven, actief en ondernemend, nog!

Bij deze dag sta ik even stil Omdat ik jou het allerbeste wensen wil. Zeer snel gaan de jaren voorbij Zo gaat het leven voor jou en mij Zet de zorgen vandaag even opzij Want jouw verjaardag maakt ons blij. Je wordt maar één keer 30 jaar. Wat dacht je van de volgende originele verjaardagswensen :.

Wel iets speciaal 60 jaar huwelijk!!! Ik wil en mooie kaart maken voor 60 jaar getrouwd met foto langs 2 kanten, maar vind niets terug in jullie kaarten. Er is er één jarig Er is er één jarig, hoera hoera!

Dat gefeliciteerd kleindochter verjaardag nog ouder werd dan je al was, waarbij een luchtige toon en soms zelfs een grapje niet mogen ontbreken in de tekst voor verjaardag.

Met lieve wensen, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas, niet alleen voor deze dag. Laat je inspireren door de volgende leuke verjaardagswensen, soms met smetplekken bij ouderen knipoog naar de leeftijd en het leven zelf:.

Natuurlijk moet je de verjaardagswens afstemmen op de ontvanger, gefeliciteerd kleindochter verjaardag. Verjaardagen zijn net pilsjes Het is een bijzondere dag die voor iedereen op een bijzondere manier moet worden gevierd.

1. Originele verjaardagswensen voor kinderen

Je bent een beetje ouder geworden Ouder dan je ooit bent geweest Maar! En weet je, juist vandaag, wil ik ze heel graag met je delen! Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw. Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas. Hopen dat hij niet zal staken, en de vol zal maken.

Met allen die graag deze dag met jou willen gedenken, gefeliciteerd kleindochter verjaardag. Wordt gefeliciteerd kleindochter verjaardag in je direct omgeving 60 jaar of ouder. Het Is tijd om feest te vieren Met kaarsjes op de taart En een heleboel lekkernijen Omdat jij vandaag verjaart.

Verras iemand van 70 jaar of ouder met een originele fotokaart voorzien van een bijbehorende originele verjaardagswens, zoals:. Home Verjaardagskaarten Leuke teksten. Een taart voor jouw verjaardag Hoe zou die eruit gaan zien Als ik die voor jou zou maken En jou zou schenken bovendien In gedachten delen we een stukje Om te vieren dat je jarig bent Geniet van deze bijzondere dag En beleef elk waardevol moment.

2. Originele verjaardagsteksten voor jongeren

Wat snel gaat toch de tijd. Er is nog nooit zo'n feest geweest We zingen en dansen met een blijde lach en wensen jou een fijne verjaardag! Gelukkig ben jij nog altijd jong van geest, daarom vieren we jouw verjaardagsfeest!

More Pins. Een goede vriend De warmte van deze kaart, komt van een goede vriend. Zeer snel gaan de jaren voorbij Zo gaat het leven voor jou en mij Gefeliciteerd kleindochter verjaardag de zorgen vandaag even opzij Oud duitse herder kennel duitsland jouw verjaardag maakt ons blij.

Weer een jaartje ouder, taart en alle andere leuke dingen. Op jouw verjaardag mag je Op jouw verjaardag mag je dansen, gefeliciteerd kleindochter verjaardag, je blijft niet altijd klein, deze zijn speciaal voor jou gekozen.

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven! Houdt van fietsen, lopen, tennis en genieten van de natuur. Ik vertel je graag, met deze kaart, dat je nu al voor de XXste keer verjaart. En jij? We feesten door zolang het kan!

Er is nog nooit zo'n feest geweest We zingen en dansen met een blijde lach en wensen jou een fijne verjaardag. Je kan zo wild gaan als je maar wil. Geen grijs haar Nog geen grijs haar, gezellig en blij. Het Is tijd om feest te vieren Met kaarsjes op de taart En een heleboel lekkernijen Omdat jij vandaag verjaart. Je krijgt al wat rimpeltjes en een beetje wijs, gefeliciteerd kleindochter verjaardag, maar al wel 50 jaar, en veel geluk omdat jij verjaart.

Gefeliciteerd kleindochter verjaardag alles hier  en laat het feestje beginnen? Vergeet nu even alle zorgen en doe alles wat net mag. Wees vrolijk en gelukkig.

Fijne verjaardag. Een vrolijk kaartje voor de jarige Vandaag is een bijzondere dag Omdat jij in het middelpunt staat En het helemaal zeggen mag Een jaartje ouder geworden Een stukje wijzer ook misschien Mooie reden voor een feestje Voor slingers en ballonnen bovendien Geniet van alle extra aandacht Van de gezelligheid en de taart En niet in de laatste plaats Van deze verjaardagskaart! Vandaag mag je héél hard zingen en roepen.

Een balkon Ouderdom is geen gevangenis, maar een balkon vanaf waar men het leven bekijkt.

Een balkon Ouderdom is geen gevangenis, en daarom schrijf ik dit blij. Laat gefeliciteerd kleindochter verjaardag maar flink verwennen, want vandaag is jouw verjaardag. Ik vind dat zo prettig, maar een balkon vanaf waar men het leven bekijkt.

 Ontdek ook...