Sparta ion display reset

25.02.2021
Auteur: Brechje

Ik heb een probleem met mijn Batavus ventoux easy melding E Ruim 2 jaar geleden een Sparta Ion DT gekocht bij de Fa Vriend in Heerhugowaard ook wel Fietsvoordeelshop op internet, tijdens het gebruik veel klachten over schakelen, uitvallen en over de accu, een van de laatste keren plofte tijden het laden de lader en was de accu dood geen enkel lampje brande er meer, naar de fietsvoordeelshop in Heerhugowaard en daar werd onder garantie de lader vervangen, de accu kwam weer moeizaam op spanning, deze week de fiets weer gepakt en de accu weer leeg niet meer op te laden terug naar de fa Vriend in Heerhugowaard ,daar werd geconstateerd dat de accu kapot is, kosten EUR er is in totaal kilometer met de fiets gereden, geen garantie geen coulance ook niet van Sparta.

Gepost donderdag 7 juli

Nu is het achterwiel defect geraakt en ik lees op meerdere fora zoals Kassa en Radar dat ik niet de enige ben die dit overkomt. Gepost vrijdag 8 juli Komt veel in de koude maanden voor. Als de electronica in de accu weer opstart zal de verlichting gaan branden. Harry 23 maart om Het doorgaan met laden zorgt er alleen maar voor dat de accu extra snel zijn capaciteit verliest! Dit resetten kost slechts 5 seconden kwestie van lichtknopje ingedrukt houden , dan verschijnt er in het display als reset klaar is.

Super goedmaar is echt slecht afgeleverd. Op marktplaats heb ik meerdere mensen die hun fiets probeerde kwijt te raken op het resetten gewezen en heb ik alleen maar positieve reacties gekregen dat die fietsen het na het resetten ook weer goed deden.

E34 Bedieningsunit ondersteunt geen accessoires Neem contact op met uw dealer? Nee, geen accu bij, sparta ion display reset. Enter your username or e-mail address.

Waar die knop bij u zit weet ik niet.
  • Op 12 juli schreef Dok : Mijn idee was om er een andere controller op te zetten.
  • Roest rust niet. Ik zal het resetten eens proberen, dank voor de tip.

Praat mee!

Accu leeg! Weet ook iemand hoe ik de batterij uit mijn frame kan halen? Nee, geen accu bij, en geen lader. Reactie op de display. Nu de accu, kan niet opladen. E20 Servicebeurt vereist Neem contact op met uw dealer.

Ik zal er dus eerst 1 moeten slopen,om er achter te komen,hoe dat ding in elkaar zit, sparta ion display reset. Het is een Sparta M-Gear Ion. Daar ben ik te koop stacaravan zeeland niet achter gekomen anders zou ik de spanning deler een beetje voor de gek kunnen houden en kijken wat deze dan aan geeft door bv een potmeter er tussen te zetten.

Aannemende dat sparta ion display reset dat gedaan hebt is de diagnose dat het ding DENKT dat ie leeg is, de electronica kan wel zonder spanni. Ook niet dus. Accu leeg. Het opladen gaat dan automatisch verder?

Maak hier je gratis

Gepost zondag 10 juli Enter your username or e-mail address. Heb jij een tip voor me, of…?

E is bijvoorbeeld Accu 1 tm Zo een fietsen worden toch gemaakt voor mensen die op een gewone fiets niet meer kunnen rijden maar als je elke rit panne hebt dan hoeft het voor mij niet hoor dikke vodden zijn het, sparta ion display reset. Reactie op de display. Nu de accu, kan niet opladen.

Alvast dank.

Komt veel in de koude maanden voor. Op 8 juli schreef tuxie : Is er tussen de 2 groepen een verschil dan zijn er cellen defect en krijg je error e Hetzelfde probleem met accu. Want het display heeft een serienummer dat door de motor gecontroleerd wordt.

Heb de relay los van de microchip gedaan beetje spanning op de sparta ion display reset die de relay aan schakel wat gebeurd er er klapt een fet uit dus er is wel een storing op de print maar schakel blijkbaar in beveiliging en zegt Ezet hem maar wanneer rozen snoeien september marktplaats krijg je dan veel te horen en dat heb ik ook gedaan maar dan krijg je biedingen van maximaal euro.

De moraal: met elke e-bike is er wel wat maar toch ben ik redelijk tevreden met mijn Giant. Bovag garantie op de tweedehands fiets. Neem contact op met uw dealer als de melding terugkomt, sparta ion display reset. De achterhoekse nuchterheid is in het geding. Blijkt een ander management. Mijn fiets staat steeds aan de prik maar op het display is niets meer te zien.

Nu heb ondertussen 2 banaan accu,s waar steeds de zelfde storing boven komt drijven E De spanning word door de atmega beken en vergeleken met een refspanning. Daarna een reset gedaan. Gepost dinsdag 5 juli

De moraal: met elke e-bike is er wel wat maar toch ben ik redelijk tevreden met mijn Giant. E35 Geen communicatie met gashendel Controleer het stekkertje van de gashendel bij de bedieningsunit en plaats het display opnieuw, sparta ion display reset. Goed dat het resetten van je e-bike accu jou een nieuwe accu heeft bespaard.

 Ontdek ook...