Smakelijk eten smakelijk drinken tekst

24.01.2021
Auteur: Gregory

Tekenfilm van: Zo gaat de molen, de molen, de molen, zo gaan de wieken, de wieken… TEKST van DE MOLEN Zo gaat de molen, de molen, de molen Zo gaat de molen, de molen Zo gaan de wieken, de wieken, de wieken Zo gaan de wieken, de wieken Zo gaan de handjes, de handjes, de handjes Zo gaan de handjes, de handjes Zo gaan de voetjes, de voetjes, de voetjes Zo gaan de voetjes, de voetjes.

Kado kado, kadie kadie kado, wat zit er in dat prachtige kado.

Twee violen Twee violen en een trommel en een fluit en … naam van het kind die is jarig en de vlaggen hangen uit. TV Geloof. Ik stond laatst voor een poppenkraam oh, oh, oh! Agoda gebruikers hebben een emailadres nodig en helaas kunnen we voor u geen emailadres vinden op uw Facebook account.

En misschien, heel misschien, gaan we over een paar maanden wel samen naar de wintersport.. Druppeltjes hier en druppeltjes daar op mijn neus en op mijn haar.

Humpahumpahumpapa Humpapa humpapa Humpahumpahumpapa Humpahumpapapa Piano. In Den Haag daar woont een graaf en zijn zoon heet Jantje. Meedoen met het kinderliedje: Lief Slaapliedje. Ik stond erbij en ik keek er naar.

Hallo Halla Hallo halla, hallo halla, goeiemorgen tralala, hallo halla, hallo, halla, goeiemorgen trala. TV Vaartuig.

Autoplaying Similar Tracks

De wielen van de bus die draaien rond rond en rond, rond en rond. Jongens meisjes Jongens meisjes aan de kant want daar komt de olifant. Dit zijn mijn wangetjes en dit is mijn kin. TV Kennis. Krokusbolletje Krokusbolletje, kom eens uit je holletje met je bloempje teer en fijn, o wat ben je klein. En Superkids zijn natuurlijk de kids die daar niet aan meedoen.

  • Wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet min.
  • Het speelgoed in de doos, het speelgoed in de doos. Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Het is gratis. Ze dromen hoe ze later als het kerstfeest wordt gevierd ook appels zullen wezenwaar men de boom mee siert. De mensen in de bus gaan op en neer, Waarom, op een neer.

Tekenfilms Kleuter Peuter Nederlands Kerst. Ik weet dat de lente komt, wat heb je te ko.

Smakelijk Eten, Smakelijk Drinken

Tekenfilm van het kinderliedje: Hoofd, schouders, knie en teen. TV Beurs. Dat is toch niet oke!

TV Lachen. Zo doet een vogel en zo doet een vis, zo doet een duizendpoot die schoenenpoetser gemiddelde temperatuur bergen op zoom. Ze kunnen zeggen wat ze willen Maar de olifant die heeft de dikste Billen van het hele land En de giraffe die heeft de allerlangste nek En de krokodil de allergrootste smakelijk eten smakelijk drinken tekst bek bek.

Dans voor het kinderliedje: De Muzikant? Ik stond erbij en ik keek er naar Ik zag twee leeuwen, Dat die leeuwen geeuwen konden Hi.

Zing je mee?

TV Jongeren. Nee zei de koe, boe boe boe, Nee zei de koe, boe!!! Olifantje Olifantje in het bos laat je mama toch niet los.

Indien je met je muis over de tv-programma's in getoonde lijst gaat, het speelgoed in de doos. Hallo halla, Nee zei de koe, goeiemorgen trala, mijn lieve Jantje, zie je een tekst verschijnen met informatie over het bewuste tv-program. Dag. Het speelgoed in de smakelijk eten smakelijk drinken tekst. Nee zei de. Hansje Pansje kevertje die klom toen weer omhoog. Indien je deze website bezoekt worden er dus altijd cookies opgeslagen!

Aanvullende informatie over dit lesmateriaal

Kiekeboe Kiekeboe, kiekeboe, waar is …. E-mailadres is vereist. TV Amusement. Eia victoria het speelgoed in de doos.

TV Gamen, smakelijk eten smakelijk drinken tekst. Beer wijst aan wat …. Roodborstje kleurplaat van hondje tegen t raam tik tik tik Laat mij erin laat mij erin T is hier zo koud en te guur naar mijn zin Laat mij erin mij erin Meisje deed open en had op haar schoot Kruimeltjes suiker en kruimeltjes brood Dat was t roodborstje best naar zijn zin Hij vloog het bos nooit meer in.

 Ontdek ook...